2010-06-21 10:01:36• hírek • (X)

Újítsa fel otthonát a Caparol segítségével!

Otthonát újítaná fel, vagy házat épít? Minőségi, hosszan tartó termékekre vágyik, de nem tudja kihez forduljon? Nemrég új minőségi festékcsaláddal bővült a Terrahaus Kft. kínálata: az ausztriai Röfix festékek mellett Szatmárnémetiben is piacra kerültek a német Caparol festékcsalád, melynek széles választékával várják az érdeklődőket.

Az évek során a Caparol, az építőipari por alakú ásványi festékanyagok gyártója vezető  lett a festékek németországi piacán. A Caparol név évtizedek óta egyet jelent a csúcsminőséggel és az innovatív gyártmányfejlesztéssel. A nyersanyag szigorú beérkeztetési ellenőrzése gondoskodik arról, hogy csak a legkiválóbb anyagokat használja fel. Különböző gyártóüzemei a legkorszerűbb műszaki berendezésekkel vannak felszerelve.

Attraktív, emocionális, egyedülálló - így jellemezhetjük legtöbb, speciális Caparol beltéri és kültéri diszperziós festékeket. Ez az új technika mind külső, mind belső felületen lenyűgöző, sokoldalú kialakítási lehetőséget kínál. A strukturált felületek és a fénytörés eredményeként keletkező érdekes hatás beltéri felhasználás során is intenzíven érvényesül, és jellegüknél fogva természetes eleganciát kölcsönöznek a kezelt felületnek.

A Caparol festékcsalád által számos lehetőség kínálkozik kreatív terek kialakítására. A festékek alkalmas mind közterületeken - kiállítótermek, bevásárló központok, sportcsarnokok - valamint a magán élettérben - mind nappali, dolgozószoba, konyha, étkező vagy gyerekszobában - való dekoratív felhasználására.

A színcsaládtól, a feldolgozási technikától és az alapfelülettől függően számos kialakítási lehetőség kínálkozik. Az erős, határozott színekkel sugárzó dinamikát adhatunk a felületeknek, az enyhébb, visszafogott pasztell árnyalatok viszont tágabb térben kiválóak.



A Röfix mellett a Caparol festékcsaláddal várja vásárlóit a Terrahaus Kft.


A kiváló minőségű falfestékek közül Terrahaus Kft.-ből többek között beszerezhető az új FungiStop-W speciális festék gomba- és baktériumölő hatással, mely különösen alkalmas penészes beltéri falfelületekre és megelőzésként nedves ipari helyiségekben, mint sörfőzde, vágóhíd, tejgazdaság, kórház, szaniter helyiségek és lakószobák. A termék súrolásálló, vízzel hígítható, színezhető és szagtalan, diffúzióképes, gomba- és baktériumölő hatású, könnyen feldolgozható, kiválóan tisztítható és ellenáll a fertőtlenítőszereknek.

Ezenkívül a speciálisan kifejlesztett termékek új és felújító bevonatokként kiválóak épületek homlokzatfestéséhez. Különösen alkalmas a műemlékvédelem területén tradicionálisan elkészített homlokzati bevonatként.

A Caparol segítségével külső és belső díszburkolatokkal is érdekesebbé, hangulatosabbá varázsolhatja otthonát.  A természetes anyagokból készült díszburkolat megtévesztésig hasonlít a természetes kőhöz. A vízbázisú műgyanta felületre felvitt kvarchomok lap felülete, mintázata, tapintása, természetes színei, csillogása, mind az eredeti kövek, téglák hatását keltik. A burkolat különleges tulajdonsága a könnyű súly mellett a hajlíthatóság, azaz enyhe melegítés hatására bármilyen felületre ráilleszthető. A díszburkolat színei a kvarchomok tartalomból adódóan a szemcsék különböző színei keveredésével jönnek létre így az egyes lapok színárnyalatai különbözhetnek, ami tovább növeli a természetben található kövek hasonlóságát.

A minőségi termékcsalád széles kínálatából ezentúl Szatmárnémetiben is beszerezhetnek az újítani, építkezni vágyók. Válasszon a speciálisan kifejlesztett termékcsalád több száz színárnyalata közül, hogy megvalósíthassa álmait, vágyait.



Válassza a Caparol minőségi homlokzatfestékeit




Kedvére választhat a több száz árnyalat és dekorációs festékek közül


 

A Caparol segítségével minőségi díszburkolatot varázsolhat otthonába
A Caparol segítségével dekoratív díszburkolatot varázsolhat otthonába



FungiStop - W - penészgátló, színezhető festék



Újdonság a Dalmatina hőszigeteléshez használatos polisztirol lapok



Minőségi habarcs homlokzati hőszigetelőlapok ragasztására


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: